Opis
Nadzienie płatki róży z cukrem to wyjątkowy produkt przygotowany według tradycyjnej receptury, opartej na ucieraniu naturalnych płatków róży z cukrem, zachowujący charakterystyczny różany smak i aromat. Przeznaczony do różnego rodzaju wyrobów cukierniczych, a w szczególności pączków. Można wykonać z niego doskonałe nadzienie mieszając płatki róży w cukrze z marmoladą w ilości “pół na pół”. Odpowiedni do bezpośredniego zastosowania w wypieku bez obróbki technologicznej. Zawartość Brix min. 70%. Zawartość płatków róży: 30%. Zawartość cukru: 70%.
Skład: cukier (49%), płatki róży (25%), syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.