MALUTA JOGURT BAŁKAŃSKI 9% TŁ. 340g /12/

Kategorie: NABIAŁ \ JOGURTY NATURALNE
Ceny


Oznaczenia
Kod kreskowy
5904467109243
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12
Opis

Doskonały tradycyjny jogurt Bałkański w porcji idealnej na lekki sernik. Produkowany według klasycznej receptury z zagęszczonego mleka jest więcej niż fermentowanym napojem mlecznym. Łyżeczkowa konsystencja, przypominająca serek, pełny, a jednocześnie lekki kwaskowaty smak i aromat to charakterystyczne i wyróżniające go spośród podobnych produktów cechy Jogurtu Bałkańskiego.

SKŁADNIKI:

mleko pełne pasteryzowane,

śmietanka pasteryzowana,

mleko w proszku odłuszczone,

białka mleka,

żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 489 kJ/ 118 kcal,

tłuszcz – 9 g,

w tym kwasy nasycone – 6,4 g,         

węglowodany – 5 g,

w tym cukry – 5 g,

białko – 4,2 g,

sól – 0,15 g


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B