CHEF FOND W PAŚCIE CIELĘCY CIEMNY 0,60kg /6/ bez sol

Ceny


Oznaczenia
Kod kreskowy
7613031589517
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Opis

Fondy w paście zapewniają szereg zastosowań. Można rozpuścić je w wodzie, jak również w śmietance, czy innych płynach. Pastę można również zredukować na winie, otrzymując gęsty sos. Wyborny smak fondów w paście dopełni dodanie odrobiny masła.

SKŁADNIKI:

Skrobia,

demi-glace cielęce 20,3% (woda, pieczone kości cielęce, pieczone warzywa (cebula, marchew, por, puree z pomidorów),

puree czosnkowe, zioła),

aromaty (z pszenicą, selerem),

olej słonecznikowy,

stabilizator: sorbitol,

ekstrakt drożdży,

sól,

puree cebulowe,

ekstrakt cielęcy 2%,

hydrolizat białka pszennego,

suszone puree czosnkowe,

emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),

koncentrat pomidorów.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna - 1397 kJ/ 333 kcal,

tłuszcz – 14,4 g,

w tym kwasy nasycone – 1,3 g,         

węglowodany – 39,7 g,

w tym cukry – 3,9 g,

błonnik – 0,5 g,          

białko – 10,9 g,

sól – 8,3 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B