ASIA FOOD KONCENTRAT PASTA Z TAMARYNDOWCA 454g /24/ COCK

Kategorie: PRZYPRAWY \ MIESZANKI
Ceny


Oznaczenia
Kod kreskowy
84909003911
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Opis

Czerwona pasta curry powstaje na bazie papryczek chili z dodatkiem galangalu, czosnku i cebuli. Ma wykwintny, pikantny smak i aromat dzięki czemu jest powszechnie wykorzystywania w przyrządzaniu dań nie tylko kuchni orientalnej, ale również tradycyjnej. Wyśmienicie podkreśla smak mięsa, a możliwości jej zastosowania są nieograniczone.

 

SKŁADNIKI:

 

Czerwone chili - (28%),

trawa cytrynowa,

czosnek,

szalotka,

sól,

skórka limonki Kaffir,

galangal,

przyprawy (ziarno kolendry, proszek cumin)
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B